SSL duomenų apsauga
Greitas pristatymas

Privatumo politika

Bendrosios nuostatos
Ši privatumo politika reglamentuoja elektroninės parduotuvės www.vokiski-irankiai.lt (toliau – E-parduotuvė) ir
kliento (toliau – JŪS) pagrindinius asmens duomenų rinkimo, tvarkymo ir saugojimo principus bei tvarką.
Įgyvendindami Europos Parlamento ir Tarybos Reglamentą (ES) 2016/679 2016 m. balandžio 27 d. dėl fizinių
asmenų apsaugos tvarkant asmens duomenis ir dėl laisvo tokių duomenų judėjimo, bei vadovaudamiesi Lietuvos
Respublikos asmens duomenų teisinės apsaugos įstatyme įtvirtintais asmens duomenų tvarkymo reikalavimais ir
kitais teisės aktais, užtikriname Jums atsakingą ir sąžiningą Jūsų asmens duomenų tvarkymą.
Duomenų valdytoja yra UAB „BALTIC CONSTRUCTION GROUP“, juridinio asmens kodas 302849037, adresas
Šeškinės g. 55A, Vilnius, e-paštas: info@vokiski-irankiai.lt.
Asmens duomenys, jų rinkimas, tvarkymas ir saugojimas
Norėdami pirkti prekes E-parduotuvėje, Jūs privalote užpildyti pirkimo formą , kurioje apie save pateikiate šią
informaciją :
• Vardas;
• Pavardė;
• Įmonės pavadinimas, pildoma kai PIRKĖJAS yra juridinis asmuo;
• Įmonės kodas, pildoma kai PIRKĖJAS yra juridinis asmuo;
• Įmonės PVM kodas, pildoma kai PIRKĖJAS yra juridinis asmuo;
• Adresas;
• El. pašto adresas;
• Mobiliojo telefono numeris.
Nepateikus šių būtinų asmens duomenų, negalėsite vykdyti pirkimo proceso , o mes negalėsime Jums parduoti
prekių.
Mes renkame ir tvarkome JŪSŲ asmens duomenis, kad galėtume administruoti pirkimo procesą mūsų E-
parduotuvėje ; išrašyti finansinius dokumentus; pirkimo proceso metu bendrauti su JUMIS; rinkti statistinius
duomenis; vykdyti tiesioginės rinkodaros tikslus t.y. teikti Klientui pasiūlymus, akcijas, nuolaidas; vykdyti teisės
aktų reikalavimus,kurie mus įpareigoja rinkti ir saugoti informaciją apie sudaromus sandorius.
Tvarkydami ir saugodami Jūsų asmens duomenis mes įgyvendiname visas būtinas organizacines ir technines
priemones, kurios užtikrina duomenų apsaugą nuo atsitiktinio ar neteisėto sunaikinimo, pakeitimo, atskleidimo,
taip pat nuo bet kokio kito neteisėto tvarkymo. Tačiau primename, kad nepaisant mūsų pastangų nė viena
svetainė, internetu atliekama operacija, kompiuterių sistema ar belaidis ryšys nėra visiškai saugūs.
Siekdami būti atsakinga įmone ir vertindami savo klientų privatumą informuojame, kad Jūsų duomenų perdavimui
yra naudojamas saugus ryšys su serveriu, kurį užtikrina Comodo Positive SSL sertifikatas. Tokiu būdu Jūsų
duomenys , keliaudami iš kliento įrenginio iki serverio, nebus perskaityti ar pakeisti trečiųjų asmenų.
Jūsų asmens duomenys yra saugomi tiek laiko kiek yra būtina prekių įsigijimo sutarčiai įvykdyti, bet ne trumpiau
nei tą mus įpareigoja daryti mūsų veiklą reglamentuojantys teisės aktai. Jūsų asmens duomenys, kurie tvarkomi
Jums sutikus su tokiu asmens duomenų tvarkymu, yra tvarkomi ir saugomi iki Jūsų sutikimo atšaukimo dienos.

Asmens duomenų perdavimas trečiosioms šalims
E-parduotuvė pasilieka teisę asmens duomenis perduoti tik patikimoms trečiosioms šalims. Tinkamo paslaugų
suteikimo Jums tikslu, perduodame Jūsų asmens duomenis šiems savo partneriams:
•  Kurjerių paslaugas teikiančioms įmonėms, kurios pristato Jums prekes Jūsų nurodytais adresais;
•  Prekių tiekėjams, kurie Jums pristato Prekes tiesiogiai;
•  Finansines paslaugas teikiančios įmonės su kuriomis Jūs sudarote prekių įsigijimo išsimokėtinai sutartis;
•  Teisėsaugos institucijoms Lietuvos Respublikos teisės aktų numatyta tvarka;
•  Valstybinės institucijoms ir teismams, kai tokią pareigą numato taikytini teisės aktai.
Asmens duomenų pateikėjo teisės
• Turite teisę gauti informaciją apie Jūsų asmens duomenis, iš kur ir kaip asmens duomenys yra surinkti bei
kaip jie tvarkomi;
• jei Jūs, susipažinę su savo asmens duomenimis, nustatote, kad Jūsų duomenys tvarkomi neteisėtai ar
nesąžiningai, turite teisę reikalauti sunaikinti tokius asmens duomenis ar sustabdyti jų tvarkymą, išskyrus
saugojimą;
• Bet kuriuo metu atšaukti duotą sutikimą tvarkyti duomenis tiesioginės rinkodaros tikslais;
• Reikalauti ištaisyti neteisingus, neišsamius ar netikslius asmens duomenis;
• Aukščiau nurodytas Jūsų teisių sąrašas nėra baigtinis. Jūs turite teisę naudotis ir kitomis teisės aktuose
numatytomis Jūsų teisėmis.
Slapukai
Informuojame, jog tam, kad galėtume pasiūlyti Jums visavertes paslaugas mūsų elektroninėje parduotuvėje, Jūsų
kompiuteryje (ar kitame Jūsų naudojamame įrenginyje) įrašome informaciją (slapukus, angl. "cookies"). Įrašytą
informaciją naudosime atpažindami Jus, kaip ankstesnį svetainės naudotoją, rinkdami svetainės lankomumo
statistiką. Jūs bet kada galite peržiūrėti, kokią informaciją (slapukus) įrašome, ir galite ištrinti dalį ar visus įrašytus
slapukus. Taip pat turite teisę nesutikti, kad būtų įrašoma ir naudojama informacija (slapukai) Jūsų kompiuteryje
(įrenginyje), tačiau tokiu atveju kai kurios svetainės funkcijos Jums gali būti neprieinamos. Naudodamasis
elektronine parduotuve sutinkate, kad Jūsų kompiuteryje (įrenginyje) būtų įrašoma informacija. Savo duotą
sutikimą bet kada galėsite atšaukti, pakeisdami savo interneto naršyklės nustatymus.
Privatumo politikos pakeitimas
Siekdami užtikrinti tinkamą Jūsų asmens duomenų apsaugą reguliariai peržiūrime savo privatumo politiką, todėl
bėgant laikui galime ją pakeisti. Atnaujinę savo privatumo politiką, informuosime Jus apie, mūsų nuomone,
esminius pakeitimus paskelbdami pranešimą mūsų svetainėje www.vokiski-irankiai.lt. Tokie pakeitimai įsigalioja
nuo jų paskelbimo mūsų svetainėje dienos.
Jei toliau naudositės mūsų svetaine po šio pranešimo paskelbimo, manysime, kad Jūs sutinkate su pakeista
privatumo politika.
Privatumo politika paskutinį kartą keista 2018-05-25.

Produktas pridėtas į krepšelį
0 vnt. - 0,00